cmlsvndk evhanimlari.net cekilmiştir
evhanimlari.net domain açık artıtımda devam ediyor
Ben cmlsvndk adlı üyenin iş ortağıyım. Şu anda kendisi yanımda ve 06.07.2010 tarihine kadar ihaleye katılıp domaini almadığı gerekçesiyle banlanmış. Şimdi kendisi yazıyor;
Ben teklif verinceye kadar ödemenin paypal ile olacağı hakkında hiçbir uyarı yoktu ve teklif +
AÇIK ARTTIRMA BAŞLANGICI 1 TL idi. Benim mesajımdan sonra ödeme sadece paypal ile yapılacak measjı gelmiştir ! Paypal kullanmıyorum. Bunun üzerine paypal bölümüne konu açtım ve benim adıma ödeme yapabilecek birini aradım fakat dolandırılma vb. sorunlara maruz kalmamak için hiçkimse benim adıma ödeme yapmadı. Bu nedenle ihaleden çekildiğimi belirttim.
Konuyu açan arkadaş konuya,
"Arkadaşlar bir diğer başlıkta yazmıştım domainlerimin tüm zararına satıyorum her bir domain açılış fiyat 1 tl hemen al 10 tl dir"
ibaresini koymuş. Bunu okduğunuzda aklınıza paypal mı geliyor yoksa tl ile ödeme yapabileceğimiz havale / eft veya şans oyunları sitesi mi ?
İhale TL ile başlarken ve TL ile teklif verilmeye devam edilirken, konu altında hiçbi şekilde belirtilmemişken ve
benim mesajımdan sonra sadece paypal ile yapılacağı söylenmişken suç benim mi sizce ? Eğer benimse yazık gerçekten.