Bak kardeş ne kadar da güzel " (Sayısal'ım iyi olmadığından Pc Programcılıgı İstiyorum Fakat Tuturabileciğimi Düşünmüyorum) " demişsin Kendi cevabını kendin vermişsin. Gerçekten araştırdın mı ? İnternet nedir ? Yazılım nedir ? Webmasterlik nedir?...
Bildiğim kadarını anlatayım sana kardeş bu arada yaş 25.
Hayatta her attığın adım SAYISALDAN geçer. İnsan yürürken , otururken, kalkarken hep vücudunda bir elektrik dolaşır ve temelde 0 - 1 ler ile hareket edersin yani sayısal.
Sayısalı iyi olmayan insanın yorum yapabilme kabiliyetinin de çok çok iyi olabileceğini sanmıyorum (Buradaki yorumdan kastım pratik düşünebilme ve olaylara hızlı tepki verebilme). Kaldı ki SANAL dünya tamami ile matematiktir. Bir kod yazarsın
if(!$hayat==""){
echo "Bunun sebebi Sayısaldır :)";
}
Bu basir örnekte Sayısal nedir dersen buradaki " if " bir sayısaldır ve sorguladığın $hayat 'ın yanıtı bir döngüdür ya 0 dır ya 1 dir.

Kardeş bunlar tamamen şahsi düşüncelerim yanlışım var ise saygıdeğer diğer arkadaşlarım lütfen düzeltsinler.
Sayısalım iyi değil diyerek bilgisayar programcısı veya webmasterlik yapamazsın senin mutlaka içinde bir ışık var ki kodları gördüğün zaman anlayabiliyor, üzerinde değişiklikler yapabiliyorsun.
Hayatını baştan yaz SAYISALının iyi olduğunu düşünüyorum bence işlerin kolayına kaçmak istediğin için başarısız oluyorsun gerçekten istersen her şeyi yapabilirsin doktor da olursun mühendis de. her ne olursan ol yine en başta söylediğime geliyor cümle Yorum yapabilmen ve olaylara olan Tepkin seni hayatta bir yerlere getirir aklını kullan kendini geliştir önce " oku " tepki almak istemem ama Kur'an da da geçer Allah'ın adı ile oku iyi bir meslek sahibi ol ama sala interneti bırakma. defalarca hevesin kırılsa da internete devam et.
Geçim sağlamayı hedefleme İnsanların geçimlerinde yardımcı rol oynamayı hedefle!!! .
Yapacağın , seçeceğin mesleği, üniversiteyi çok iyi araştır bu gün bir çok öğrenci daha okuduğu bölümün ne olduğunu veya ilerleyen zamanda neler yapacaklarını bilmiyorlar. Herşeyden önce araştır Takıldığın yerlerde bizlere sor mutlaka bir bilen vardır tabi benim gibi ÇENESİ DÜŞÜK biri çıkıp her insanı önemsediği için bir kaç dakikasını bu yazıya ayırarak şu an yapmakta olduğu yazılıma ara verip zaman kaybeden biri seni allak bullak edebilir çok dağıttım konuyu
Oku Sayısalda iyi olduğunu düşünüyorum kendini geliştir zaten sen okurken yorum yapabilme kabiliyetin artacağı için WEBMASTER lığa bir kaç adım daha yaklaşmış olacaksın veya Programcılığa Yolun açık olsun Sayıgılarımla