gzou adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
... şu laflara bak! sizin gibi öğrenciler olduğu sürece biz öğretmenlerin işi zor tabi bundan da zevk alıyorsunuz, bir de marifet sanıyorlar eğlence çıksın ha bak öğretmeni mors ettim uhaha, başka birşey bildikleri yok hayatta, boş gezenin boş kalfaları, okumayacaksan gelme liseye zorlamı okutuyorlar, deli oluyorum şu öğrencilerin öğretmenlerine saygısız duruşlarına, çünkü sevgi-saygı ortamı bile olmayan ortamda biz nasıl eğitsel olarak yardımcı olalım? sadece dadılık yapıyoruz bunlara, eğitim bitmiş olan iyi öğrencilere oluyor çoğu okulda...
Yapmayın Türkiyede Salla Başı Al Mağaşı Yönetimi İle Çalışıyor Öğretmenlerin Yarısı. Hele Meslek Liselerinde. Emekliliği Gelmiş Bedava Para Geliyor Diye Duruyo. Öğretmenlere İletişim Dersi Verilmeli. Benim Matematik Hocam Bana Sevgiline Bakar Gibi Ne Bakıyon Derse Kusura Bakmayın Saygı Denen Şeyi Hak Edecek Hirçbirşey Yok Ortada. Ben Anadolu Teknik Liseli Biri Olduğum İçin Biliyorum Ki Meslek Liselerine Gelen Öğretmenlerin Çoğu Yatmak İçin Geliyor. Hele Atölyelerde Modüler Sistem Var. Atölye Hocası Gelir Ateşeleme Sisteminden Enjektörlere Kadar Okuyun Der. Eeee Meslek Lisesi Değil Mi Bura ? Bana Bunları Öğreticek Hoca Ne Yapıyor Çay - Simit - Kaşar Alıp Atölye Şef Odasında Keyif Yapıyor.