Bu arkadaşla bir sitem için anlaşmıştım. Fakat 5 en fazla 7 gün demesine rağmen sitede hiç bir değişiklik olmadı.

Anlaştık parayı yatırdık ardından 9 gün geçti. Ve siteye girdim site açılmıyor. Bana demişti ki benden habersiz FTP dosya atma. Bende çevrim dışıydı bu yazdım dedim ki, site açılmıyor senin bilgin dahilinde mi. Dosyalar silinmiş vs dedim. Sonra dedim ben dosyaları yeniden atıyorum bilgin olsun. Neyse ben dosyalarımı tekrar yükledim site düzeldi. Ardından sabah girdim bu bana birşeyler yazmış yok ftp onda diye omu yapmış yok asabını bozma vs vs gibi şeyler. Sonra siteye giriyim dedim acaba ne yapmış diye. Baktım sitede truva atı çıktı.

Ardından buna yazdım böyle böyle r10 da başlık açıcam diye. Ardından bu yok ben senden önce açıcam vs dedi. Aç dedim açıyorum dedi. OK dedim. Ne diye açıcaksa artık. Ardından ödememi yolla dedim r10 duyunca zaten ödemeyi geri yolladı.

Uzun lafın kısası, bu adam yaptığı işlerde nedir ne değildir bilemem. Fakat benim siteme hiç birşey yapmadı anlaşmış olmama rağmen. Verdiği sürenin bitmesine rağmen. İşi alırken kendi hostuna geçirmeye çalışıyordu. Adam böle çalışıyormuş. Bende kabul etmedim. Böyle şeyler yaşadım. İsteyen arkadaşların hepsine log yollayabilirim.