gzou adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
... sizin gibi öğrenciler olduğu sürece biz öğretmenlerin işi zor tabi bundan da zevk alıyorsunuz bi de marifet sanıyorlar eğence çıksın derste başka birşey bildikleri yok hayatta, boş gezenin boş kalfaları, okumayacaksan gelme liseye zorlamı okutuyorlar, deli oluyorum şu öğrencilerin öğretmenlerine saygısız duruşlarına, çünkü sevgi-saygı ortamı bile olmyan ortamda biz nasıl eğitsel olarak yardımcı olalım?...
Vallahi hocam anlayışsız insaları öğretmen yapıyorlar sorunlu öğrenci biz oluyoruz. Benim için neler dediler zübbe zibil gibi şeyler havada uçtu bu 1 yıllık üniversite kazanamaz hapçı olur dediler , 1 puanla uluslar arası ilişkiler kaçırdım ve lisede okula uğradığımın sayısı belli değil 30 gün yada 50 gün.

Ama mükkem anlaştığım hocalar oldu zaten onların numarası hala telefonumdadır işim düşünce ararım onlarda bilgisayar konusu olunca ararlar çünkü hoca gibi değila bi kardeş gibiyizdir. Bana hiperaktif demek yerine deli derse bir bilinçsiz öğretmen, bende ona o muameleyi yaparım. Bunda kusur saygı görendedir sevgi gösteremediği için.