Bilmem daha üniversitedeyim fakat uzaklaştırma aldığımda müdüre söyleğim şey şuydu "Benim alacağım uzaklaştırma birgün dosyamdan bana dönerse buda okul sınırları dışarısında elbet size döner , hocam" oda aynen şöyle dedi "Bak oğlum sana uzaklaştırma verecem kağıt burda 1 hafta okulun etrafında bile görünme git tatil yap yok yazmicaz kesinlikle git gez ama okul kameralarından bakarım çıkışlara bile gelme kağıt burda geldiğinde yırt" dedi ve geldiğimde ordaydı , okuldan atılmadım hiç bir zaman hep ben değiştirdim. Çünkü bana Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu teşhisi konulduğunda 7 yaşındaydım.
12 Yıldır ilaç alıyorum (: buna hocanın birisi deli bunlar bunlara bulaşmayın diye arkamızdan konuştuğunda o hoca ölecekti ağladı kadın babamı aramışlardı lise işte.. Hakaret davası açacağım hastalığımla dalga geçtiğin içinde ayrıca tazminat açacğım dediğimde okul müdürü tutuştu çünkü anadolu lisesinin adı çıkacaktı. Bu yüzden hep bize lütfen başka okula geçin notlarınızı yükseltelim dediler hep bizim için çalıştı okul yılları. Asla atamazlar diye kesin konuşuyorum böyle b*ktan püsürük şeylere okuldan adammı atılırmış , eğer seni zayıf görürlerse bıktırırlar seni sen zaten değiştirirsin okulunu. Sen gidincede arkandan attık derler hepsi bu.
benim atılma gibi bir durumum yok ama bu 5 gün sicilime işlenirse son senemde kötü olur diye düşünüyorum