Sharkie adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Atılırken bu dediklerini yazacaklarını düşünüyor musunuz hocam her okulun belli bir kuralı vardır kılık kıyafet de bunun içinde, yönetmelik ne kadar yok atamazsın dese de, idareciler isterlerse yönetmelikde olan bir kuralı yazar ve yine okuldan atar.Sizin düşüncenize göre gayet doğru fakat benim anlatmak istediğim bir idareci eğer okulunu düşünüyorsa atar.Diğer türlü kişinin vicdanına kalıyor.

Yani o kadar öğrenci atıldığına şahit oldum kimse katil değil ki küçük olaylardan atılıyorlar.Demek istediğim kişinin vicdanına kalıyor.
Benimde demek istediğim şu, okuldan atmak lisedeyken hocalar tarafından mesela çok kolaymış gibi gösterirler heleki ortaokulda kesinlikle okuldan atmak kavramı yok. Liseye geçtiğimde çok samimi olduğum hocalar vardı abi kardeş gibi el kol yaparak gezerdik okulda ona sorduğumda güldüler resmen ilkokulda böyle bir kavram yok diyerekten. Lisede ise ne olsa atarız şunu yaparız diyorlar öyle herşeye atılmaz işte hoca senin hakkında bir dilekçe yazar altınada yaptığın yapmadığın herşeyi yazar bütün hocalardan imza toplarsa o ayrı daha doğrusu herşeyi yüklediğinden dolayı sana seni haliyle başka okula alırlar ozaman devlet seni niye başka okula alıyor ? başka okulda sen rahatlicakmısın ? yada başka devlet okulunda kurallarmı farklı ? onlara meb bakmıyormu ? neden atma kavramı varki ozaman direk örgün eğitim dışı yapsınlar. Sizcede atma kavramı aptalca olmuyormu bu noktada.