Sharkie adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Disiplin durumu yoktu fakat okul hayatımda birçok kişinin saçından tutun, derslerindeki konuşmalarına kadar okuldan atıldığına şahit oldum.
Yanlış anlaşılmasın eğer idareciler isterlerse ve sizi tanımıyorlarsa okuldan atarlar nedeni ise okuldaki huzursuzlukları vs. engellemek ya da öğrencileri korkutmak bir iki tane ile atmakla kalmıyor malesef Demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir.Yani sizi tanımıyorlarsa neden sizi atmasınlar ki?
Peki sen yönetmelikte öğrenciyi okuldan atmak , rencide etmek ve küçük düşürmek diye birşey olmadığını biliyormuydun ? Okuldan atılmaz hiç bir öğrenci veliyle yönetici diyaloğu şöyledir

Yönetici :
SİZ ÇOCUĞUNUZU OKULDAN ALIN YADA BİZ ATACAZ !!!
Veli : Tamam hocam biz alırız lütfen dosyasına birşey işlemeyin.
Yönetici : yarına kaydını verecez almazsanız atarız k.bakmayın yeter yahu !
Şeklindedir , hiç bir şekilde atamazlar. Ben 9ncu eğitim kurumunda {okul olarak} , 8nci dershanemide değiştirerek bitirdim liseyi. Böyle birşey olması imkansız , bu arada müdür yardımcılarının odalarının anahtarlarıda bendeydi kafama göre girer bilgisayar başında otururdum hiç bir şekilde sorun çıkmadı çok iyi biliyorum atamazlar diyorsam atamazlar.

netozgurlugu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Büyük suç işlemediğin sürece okuldan atmazlar. Ancak disiplin kuruluna sevk edilebilirsiniz..
Bunu yaparlar bundada ya vurmaya kalkar bir hoca , diğeride onu tutuyordur kesin çok sinirlenirler kendince bir iki kötü söz söyler odadan çıkartırlar hakaretler eşliğinde sözde çok sinirlenirler, atacaz bu son yeter artık bıktık senden gibi şeyler söylerler ama fıs.

Atamazlar dediysem herkesin önünde hocaları linç et demedim yanlış anlaşılmasın.
Ben mesela hocayla istediğim üslupta konuşurdum yazılıda arkamdaki kızların kağıtlarını çeker alır yazardım hoca kağıdımı almazdı başkasınınkini alırdı ama taaki başkası şunu diyince "Hocam serhatta yapıyor onunkini almıyorsunuz benimkini alıyorsunuz ondan korkuyorsunuzz!!!" dediğinde hoca alırdı almazsada ben verirdim çünkü hoca orda itibarını kaybetme durumuna geliyor ve ne pahasına olursa olsun alması gerekiyor. Sen herkesi çileden çıkarherşeyi yap ama son dakika golünü başkası atsın o disipline gider sen değil.