Aziz Yıldırım'la Arda'nın kaptan olması arasındaki bağlantınızı çözemedim.
Sinsilik olarak görmüyorum.Hatta Aziz Yıldırım ile alakası bile yok.Adam iyi onuyor diye istedi sadece.Fakat Aziz Yıldırım'ın "Arda'ya 15 te veririz 20 de veririz.Sen beni 15 dk konuştur" gibi lafları ve hemen akabinde Arda'nın Liverpool'a gitmek istiyorum dedikten sonra yardımcı antrenörün Beniteze bir denesek dediğini basın açıklaması yaparken söylemesi,çok parayla gelen refahlık ve daha fazla kazanma isteği(bu tabii ki doğal),magazinel hayatı sevmesi gibi faktörler Arda'nın poposunun tavan vurmasını sağladı.Sonra (benim düşüncemdir) çocukça "Ben gidicem abi buralarda harcanıyorum" gibi bir tavıra hemen kaptanlık verilmesi de önemli bir faktör.Ayrıca başkan Polat'ın "Arda'nın değeri 30-40 milyon €" laflar etmesi de çok büyük etken.Yani bunların hepsi zincirin bir halkası.Düşünsenize;
-Aziz Yıldırım gibi bir adam beni 15 dakika konuştur diyor.Arda'nın başlıyor hafiften havalanmaya.Sonra çerez gibi 15 de veririz 20 de demesi Arda'da "Ulen büyük adamız" diyerekten iyice coşturuyor.
-Basına Liverpool dedi yardımcı antrenör deneyelim dedi.Arda buradan koptu gitti başka diyarlara.
-Galatasaray kaptanlığıyla tabir-i caizse iyice cozurttu.
-E başkanda 30-40 milyon € deyince değerim var uleyn sendromu.
gibi şeyler yaşıyorsunuz.
Açıkçası ben olsam ben de burnum havada gezerim

Sadece ben değil herkes için böyle
Bu arada,
Aykut kötü diye biz De Sanctis'i getirmiştik.Şimdi bir maçta şov yaptı iyi eyvallah.Ama o kaleye bir kere Ufuk geçsin.Daha önceden normal bir maçta denenmesine karşıydım riske edilmesin 3 puan diye.Zaten gemileri saldık bari deneyinde onu görelim ak mı kara mı.
*Arda'cım sen buralarda harcanıyorsun diye düşünüyorsun ama İngiltere'de sen yapamazsın.Asıl orada iyice harcanırsın.Git İspanya'da orta ayar bir takıma kazan paranı gel.