uLak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar yaklaşık 1 aydır alkareklam.com un ppc reklamlarını yayınlıyorum reklamları eklemeden önce kurallara baktım ve video öncesi yasaktır diye bir ibare geçmiyordu ve bugün hesabıma girdiğimde hesabımın kapatıldığını gördüm sebebi kısmında video önü reklam yasaktır ilgili kural kurallarımız bölümünde vardır vs. diye bir ibare vardı kurallar kısmına baktığımda kuralların değiştiğini gördüm. hadi diyelim kurallar değişmedi eskidende vardı neden ödemeye 1 hafta kala benim hesabım kapatılıyor öncesinde neden kontrol edilipde uyarılmadı video önü yasaktır diye. bunu bana alka reklam yetkililerinden birisi açıklayabilirmi
Merhaba,

Konuyu Alka Reklam'ın sabit konusu üzerinden de devam ettirebilirdik fakat dikkat çekme ihtiyacı duymuşsunuz, makul karşılıyoruz. Fakat video öncesi reklam yayına ilk başladığımız tarihten itibaren yasaktır. Tıklama bazlı reklamlarda dönüşümü olmayan bu tip reklamların kullanımı mantık dışıdır. Reklam firmasını aktif ettiğimiz tarih olan 04.03.2010'da https://www.r10.net/1060568600-post24.html bağlantısında da bu durumun altı çizilmiştir.

Banlanma durumunun neden ödeme gününe denk geldiği konusunda ki sorunuzun yanıtı ise; Kural dışı hareketler ile fazla kazanç elde etmek isteyenlere karşı caydırıcı olmasını istediğimizden kaynaklanmaktadır. Aksi halde gözden kaçabileceğini umarak bu tip denemelerde bulunanların sayısında ciddi bir artış olacaktır. Ödeme günü abuse departmanı ile oturulup toplantı yapılıyor, ay boyunca toplanan veriler alınarak ödemelere başlanıyor.