Milyon doları al sonra bak keyfine ohh ne güzel bir olay değilmi ? Milyonlarca genç bu takımın formasını giymek için can atıyor,ama birde bizimkilere bak.....
Arda Turan; Maşallah gecelerin özel günlerin adamı oldu,zaten bu acun ılıcalı tayfasına kim takıldıysa Futbol hayatında bir dönme olduğunu düşünür oldum.Sezon başında aziz yıldırım çok sinsi davrandı ve Galatasaray'ın onu kaptan yapmasını sağladı,bu yaşta bir futbolcu nasıl kaptan olur ? Her fırsatta ben avrupaya gidicem,ben ingiltereye gidicem,git abicim git nereye gidiyorsan git,kaç maçtır ne yaptığını bilmiyoruz,eeee artık bizlerde keriz değiliz her sezon dünya para döküyoruz kombinelereilisanslı ürünlere.....
Elona;kardeşşş sen kimsin anlıyamadık ? Brezilyadan sahillerdenmi geldin ? Bir tane gol attın dedik maşallahı var ama nazar değdi sana o gündür o bu gündür yoksun piyasada? seni alıp Cinci hocayamı götürsek ???
Servet;seni çok sevdik bağrımıza bastık Samiyeni servet servet diye inlettik ama sende maşallah ikili mücadeleye girmez oldun,her topu taça atar oldun,onu bizim mahalle defansında mustafada yapıyor....
Daha yazıcam ama Şekerim çıkıyor yeter artık...