Cevabı almışsın ama heves edenler için birkaç satır da ben karalamak isterim. Eğer profesyonel olarak bu işi yürütmüyorsanız, internet kesinlikle sabit kazanç elde edilebilecek bir ortam değil.

Çünkü, neyin ne olacağını asla tahmin edemiyorsunuz.

Facebook'un birçok sitenin hitlerini yarılamasını,
Adsense'in 2 sene içinde tık başı ücretlerinin dibe vurmasını,
Herkesin temel SEO konusunda bilgilenmesini,
Rekabetin uç seviyeye ulaşmasını,
Büyük sitelerin, küçükleri yutmasını kim tahmin ediyordu ki?

Şahsen ben, 2,5 senedir kesintisiz gelir elde ediyorum Adsense aracılığıyla. Ama kazancım feci şekilde dalgalanıyor. Hit aldığım kelimeler, webmasterlar tarafından ablukaya alınmış durumda. Bir taraftan da büyük çaplı projeler ziyaretçileri kendine çekiyor. Bize artakalanlar düşüyor. Ufak bir dalgalanma herşeyi alt üst edebiliyor.

Adsense'in eline mahkumsun. Ona göre siteler açıyorsun genelde. Ufak bir yanlış paylaşımla bile risk havuzuna girebiliyorsun. Diğer reklamverenlerin hiçbirinin garantisi yok zaten.

Ama profesyonel şekilde bu işi yürütüp, marka olabilirseniz o zaman kafanız biraz rahat eder. Bu da kolay sayılmaz. Ha deyince olacak bir iş değil. Birçok şirketin batışına da şahit olduk. Yani bilgi + sermaye(en iyi yatırım eğitime yapılandır) kaçınılmaz. Uç örnekler vardır mutlaka ama istisnalar kaidei bozmaz.