yıldız oyuncu almam için ne yapmam gerek?
bu şansımı arttırırmı?
Şansınızı arttırır, (ama sadece şansınızı arttırır) her şut için %25 ten % 33'e yükseltir.
Ev sahibi iseniz 8 şut, deplasmanda oynuyorsanız 7 şut atıyorsunuz.
http://www.cimbom.gs/lig/viewtopic.php?t=1820
Detay burada.
Oyuncu almak için 1 Paypal ödeme yapıyorsunuz tek bir oyuncu için.
Maksimum 5 tane alma hakkınız var.
Diyelim 5 paypal ödediniz evsahibisiniz o zaman 8 atağınızın 5'ini %33 lük yıldız forvet şutu ile, 3 ünüde %25lik normal forvet şutu ile yapıyorsunuz.
Diyelim hiç yok, hepsini %25lik standart forvet ile yapıyorsunuz.
SORU : Oyunda toplam sadece 16 tane yıldız forvet var. Neden 32 takım var ve 5er yıldız hakkı varsa 32x5 = 160 USD kazanmıyorumda 40 USD ödülleri bedavaya getirmiyorum hatta üste 120 USD para kazanmıyorum?
CEVAP : Amacım oyunu heyecanlı ve realist yapmak. Gerçek dünyada nasıl büyük bütçeli takımlar var ve oyuncu kadroları biraz daha güçlü, oyundada bu olsun diye bu filtreyi koydum. Amacım para kazanmak değil, çok zevkli bir oyun inşa etmek. Oyuna Stratejik derinlik kazandırmak. Ben şuna inanıyorum ki, hep birlikte bu organizasyonu çok başarı ile tamamlarsak ilerideki turnuvalarda ödülleri yükselttiğimde işler çok daha zevkli olacak.
Bu arada 32. oyuncumuzda katıldı ve turnuvamız başlayabilir.
Bir toplantı yapalım diyorum. 32 klüp başkanıma hangi gün ve saatler uygunsa MIRC ile veya WEBCHAT ile bir sanal konferans ortamında görüşelim herkesin sorularını cevaplayalım, güzel bir turnuvayı paylaşalım.
32 oyuncu/başkanımıza başarılar dilerim. İyi olan kazansın.