Ben hala devre arasında bu kadar çok oyuncu almış olmanın takımı bozduğunu düşünüyorum, ilk devre daha iyi bir Galatasaray vardı, önce Elano'ya yer açacağım diye Mehmet Topal'ın ve Mustafa Sarp'ın kafaları karıştırıldı. Akabinde Dos Santos geldi Emre Çolak kızağa çekildi, pırıl pırıl gencimiz kulübe mahkumu oldu. Ardından Nonda gibi takıma alışmış, gol ortalaması yüksek striker bir adam gönderildi, ki Nonda çok beğenilmesede uzun boyuna rağmen top kontrolü iyi olduğundan ilerde top tutabilen bir hucum oyuncusuydu. Jo'nun son vuruşları iyi olabilir ama çok dengesiz ve savruk bir oyuncu, topu tutamıyor.
Takım bu yabancılar gelince direnci azaldı, biraz baskılı ve sert oynayan takımlara mahkum oynar hale geldi, öyle ya düşünün ki en fazla 2 sezon oynayıp gideceğiniz bir ülkede bir maçta sakatlanıp kariyerinizi sona erdirmeyi göze alırmısınız topa ölümüne giripte? Türk oyuncuların gidecek başka daha iyi yerimi var, ölümüne oynuyorlar.
Ben bu kadar çok yabancı ile çok başarılı olunacağına inanmıyorum, az sayıda ve gerçekten star adamla yürümek gerekir diye düşünüyorum. Neill haricinde diğer tüm devre arası operasyonlar Galatasaray'ın oyununu ileriye değil geriye götürmüştür.