arkadaslar arastirmaci olun biraz.google amca saolsun alin size sorularin cevablari
Soru 1: Anglosakson destanındaki 2 yaratığı öldürüp kral olan kahramanın ölümüne yol açan canlı nedir?
İpucu : Eski devirlerde havada uçarmış
Cevap: Ejderha
Soru 2: Yukarıdaki resim kime ait’tir. (Eski Mısır Tanrıçası)
İpucu : Bazen bir isim aramak için bir isimle başlamak gerekir!
Cevap: Khonsu
Soru 3: En eski sos hangisidir?
İpucu : x176tghfe
Cevap: ketsiap
Soru 4: 400 adam 4 kere dünyayı bisikletle gezse,geçen zaman içerisinde kaç çocuk dünyaya gel
İpucu : gerçekler gözümüzün önündedir,fakat bakmasını bildiğimiz sürece.
Cevap: Kadının Göbegine Zum Yapın Sayılar Var => 12986754
Soru 5: Doğada, günlük yaşamımızda kullandığımız bazı nesnelere benzeyen unsurlar vardır. Bu unsurlardan Şampanya Kadehine benzeyen sizce ne olabilir?
İpucu : Resimler sana yol gösterecek.
Cevap: Utricularia
Soru 6: Bu soruyu geçebilmen için sana bir dosya veriyoruz anahtar içerisinde gizli!
İpucu : Bazı şeyleri bulmak için hız iyi değildir.
Cevap: 168
Soru 7: Amazon Kızılderileri olarak bilinen kabilenin en meşhur icadı nedir?
İpucu :
Cevap: Lastik Botlar
Soru 8: Napolyonu en çok üzen olayın gerçekleşmesine neden olan canlı hangisidir?
İpucu : 5×2x6+2
Cevap: Tavşan
Soru 9: Gurme Kulübü’nün en ünlü üyelerinden biri olan kişi kimdir?
İpucu : Edinburgh + Cambridge
Cevap: Charles Darwin
Soru 10: Heredot’un inanılan en ünlü döndürme büyüsü sonucunda neye dönüşüyordu?
İpucu : Neye baktığın değil neyi gördüğün önemlidir.
Cevap: kurt
Soru 11: 14 Bin yıl önce yerinde duruyordu ama artık yok?
İpucu : Avustralya x 2
Cevap: MU
Soru 12: Boylu boyunca duruyor orada inanması güç? (4) (1) (.) (3) (5)
İpucu : піраміда
Cevap: kefren piramidi
Soru 13: Sıvamışlar alçıdan kilden, dikmişler en ürkütücü yere kim acaba bu dikilen?
İpucu : Resme bak,düşün,bul!
Cevap: anubis
Soru 14: Boeing boys have something in between their legs.
İpucu : sarımsak – soğan
Cevap: Lövye
Soru 15: Resim anlatıyor sana anlaman istediğin ama zaman gerek bulman için ne olduğunu.
İpucu : Bazı icatlar şaşırtır insanı.
Cevap: antikythera
Soru 16: On+3 gün sürdü son gidişinin dönüşü.
İpucu :
Cevap: Hubble
Soru 17: Yer gök sallanıyordu, artçıların dinmesi ayları buldu. Yıl kaçtı?
İpucu : VI,IX
Cevap: 1509
Soru 18: İstenmese de geldi dünyaya kimdi bu istenmeyen?
İpucu : Herkes gibi çıkmadı karından istenmiyordu Panteon tarafından.
Cevap: dionysos
Soru 19: Hazineler vardı zamanında içerisinde evvel zamanlar önceydi bu.
İpucu : Tomar
Cevap: Lut gölü
alintidir.