Merhabalar Arkadaşlar...
Uzun süredir bu konuyu açmayı planlıyordum. Farkettiyseniz, -ki kesinlikle farketmişsinizdir- internette ne aratsak hep aynı içerik çıkıyor. Ben bu durumdan son derece şikayetçiyim! Ne olursa olsun kabullenmemiz gerekir ki; Türk webmasterlar tamamen para için site açıyorlar ve tek hedefleri para kazanmak oluyor. Bazen spam yaparak, bazen kopyala yapıştır, bazen de değişik yöntemler.
Bu konuda demek istediğim, herkes kendi sitesine özgün içerik yazmasıdır. Türk internetini daha faydalı bir hale getirmek için. Bildiğiniz konularda güzel makaleler interneti çok faydalı bir hale getirecektir.
Bu özgün içerikten kastım re-write yapmakta değil. Sadece bildiğiniz konularda özgün yazmanız. Umarım herkes bu konuda duyarlı olur. Diyeceklerim budur, kimisi uyar, kimisi uymaz. Ancak bu konu üzerinden 1 kişi bile sitesine özgün yazılar yazmaya başlasa daha iyi olacaktır.
Bu özgün yazılar hit ve pagerank açısından yararlı olacaktır. Yani bu durumdan yine para kazanırsınız ve ayrıca Türk internetini faydalı bir ansiklopedi haline getirebilirsiniz...
Sağlıcakla kalın.