Yazdığım konuyu tam okumamışsın.Yada okumuş ama anlamak istediğiniz anlamışsın.
Alexa.com'da ilk 500.000 site arasına girmek için hit + sayfa tasarımı + site adresi arama motorlarında aranması lazım.
Yazmıştım konu açarken.
Ben alexa.com seo içindedir demek istemiyorum.Alexa.com sitenin kalitesini ortaya koyar.Kimde kalkıp alexa.com sadece hittir ve makaledir diyorsa ben kendi düşünceme göre o insanı sadece kulaktan duyma ile haraket ettiğini düşünürüm.
Alexa seo ile alakası yoktur yine üstüne basarak söylüyorum ama alexa.com bir web sitesinin seo oranına ve kalitesine göre sıralama yaptığı için alexa.com bir web sitesinin kalitesini ön plana çıkarır.
hit + sayfa tasarımı + site adresinin arama motorlarında aranması diyorum dikkat edersen.Seo'da hit + sayfa tasarımı + site adresinin arama motorlarında aranması gibi faktörlerde bulunmaktadır.
Demek ki alexa.com benim düşünceme göre seo uygulamaları sağlam siteleri kalitesine göre sıralıyor.Zaten cümlem herşeyi ifade ediyor konuyla bütünleşiyor.
Konu dışı :
2 3 blog dofollow kasınca kendini seocu sananlar lütfen konuya saçma sapan yorumlar yapmasınlar.Yok çok kolaymış yok buymuş şuymuş.Konuya yorum yapan baltalamak istiyen arkadaşları araştırıyorumda kendilerinin seo adına bir ataklarının bulunmadığını görüyorum.R10.NET Uye olan herkes seocu olmuyor arkadaşlar.Mantıklıca okuyun yazımı mantıklıca yorum yapın.Ben 1 milyon altı düşürecem diyorum.Kolay veya zor.Ona göre yorum yapın.