değerli hocalarım ben plesk panele yeni geçtim. sadece hosting firmasının VPS2 pakedini kullanmaktayım. panelde aldığım hata şudur;

Alıntı
The service is not available now.
Contact your provider for details.

Internal Plesk error occurred:
bad column in table: `backup_time` time NOT NULL default '00:00:00',
hatada dediği gibi sağlayıcıma yani sadecehosting'e durumu bildirdiğimde şöyle bir cevap alabiliyorum ancak;
Alıntı
VPS hosting hizmetlerimizde sanal sunucular üzerinde yönetimsel destek verilmemektedir. Tüm yönetimsel işlemler (yazılım kurulumu, yedekleme, geri yükleme ve yazılımsal problemleri giderme) müşteri tarafından gerçekleştirilmesi gerekmektedir.
Telefonla aradığımda ise kendiniz internetten araştırıp çözmeye çalışın diyorlar veya yeniden sunucu kurulumu yapalım diyorlar.

tek sorunum bu değil, sitem en fazla 30 dakika çalışıyor. sonra 5 dakika süren bir restart container yapıyorum. sonra tekrar çalışıyor ve tekrar kitleniyor. cpu yüzdesi %20 civarlarında olmasına rağman Load Average kırmızı bir ünlem gösteriyor ve ardından kitleniyor..

sadecehosting'in vps kullanıcılarına neden destek vermediğini anlamış değilim. servisleri kaliteli ancak bu konuda benim yardıma ihtiyacım var arkadaşlar. şimdi maintenance>reinstall yapmayı deniyorum. akabinde sonucu buradan bildireceğim.

saygılar, iyi çalışmalar..