Arkadaşlar sporla ilgili deneyim ve bilgim var eğer faydası dokunacaksa paylaşmak isterim..
Öncelikle boy kilo oranına değinmek istiyorum..Örneğin boy 1.70 kilo 80 ise ortada bi sorun vardır.. Bu boyda birisinin kilosu en fazla 75 kilo olmalı ama bu 75 kiloda yağ oranı maksimum % 5, 6 olmalı ki kötü durmasın.. Eğer normal bi vücuda sahipseniz bu boyda maksimum kilo 68 falan olmalı..Bir iki ayda da 10 kilo falan verilemez.Verilsede sağlıklı olmaz ve tekrar katıyla geri alınabilir.O yüzden en fazla bir ayda verebileceğiniz kilo 2, 3 kilodur..
İkinci konu aşağıdaki resimde adamı görüyoruz baya aşmış kendini

Yağ oranı maksimum %3, 4 ve bu oranı yakalamak çok zor.. Çünkü bu işle bi şekilde profesyonel uğraşarak böyle bir vücud elde edebilirsiniz..Hiç bir tıbbi katkı almadan 2, 3 sene düzenli beslenme ve çalışmayla bu vücud elde edilebilir..Ama ekstra şeyler ile 1 sene gibi bir zamana sonuca ulaşmak mümkün
Kendimde şu anda spor yapıyorum.. 63 kiloyum ve spora 2 ay önce başladım.. İlk başladığımda 61 kilo idim ve yağ oranım %12,4 dü şimdi %11 e düşürdüm

ve dediğim gibi 63 ede çıktım.. Yani şöyle düşünücek olursak toplamda 4 5 kilo aldım ama tabi bi yandan da yağ oranını düşürdüğüm için bu bana 2 kilo olarak yansıdı..2 aydır düzenli besleniyorum abur cubur yemiyorum ve sporumu aksatmadan yapıyorum..O yüzden biraz düzen azimle gerçekten istediğinizi elde edebilirsiniz.. Eğer sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve cevaplarım sevdiğim bi konu çünkü