Sizin mantığınız ancak bu kadarına elveriyor zaten.İşine gelmeyince yürü git.Hadi kardeşim kanıtlayın bana Deniz Gezmiş'in birisinin canına kıydığını.Vatan haini olduğunu? Vatan haini nedir biliyormusunuz? Bu ülkenin bağımsızlığını sekteye uğraştan vatan hainidir, tıpkı anadolu yakasında boğaza karşı namaz kılan milliyetçi bozuntuları gibi.
ya arkadaşım bu forumda siyaset konuşmaktan nefret ediyorum çünkü her zaman senin gibiler çıkıyor saçmalıyor ama emin ol ki senden çok daha nefret ediyorum amacın ne anlamıyorum zaten Muhsin Başkanın arkasından konuşup durdun eğer ki susuyorsak efendiliğimizden ne yapmaya çalışıyorsun yinemi o karanlık günlere sürüklenelim yinemi bir sürü insan işkence ile ölsün yine mi çocuklar silah sesleriyle büyüsün tamam bende Milliyetçiyim sana göre bu faşistlik olabilir ama Allah aşkına bu forumu karıştırma kendine de malzeme aramayı bırak her konuda sen varsın ve her seferinde tartışma çıkarıyorsun Yeter!!!
-rep veren arkadaş isminide yazsaydın keşke -rep verirken efendilikten bahsetmişsinde evet efendiyiz bunuda böyle bil!Rahmet konusuna bile gelip siyaset adama sen efendi olmasını söyle