HyperFt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin mantığınız ancak bu kadarına elveriyor zaten.İşine gelmeyince yürü git.Hadi kardeşim kanıtlayın bana Deniz Gezmiş'in birisinin canına kıydığını.Vatan haini olduğunu? Vatan haini nedir biliyormusunuz? Bu ülkenin bağımsızlığını sekteye uğraştan vatan hainidir, tıpkı anadolu yakasında boğaza karşı namaz kılan milliyetçi bozuntuları gibi.
11 Ocak 1971'de THKO adına Ankara İş Bankası Emek Şubesi'ndeki silahlı soygunu gerçekleştirenler arasında yeraldı.

16 Mart 1971'de halkı kendisine kışkırtan Gemerek Belediye başkanının evini silahla bastı.

Bir ihbar sonucu polislerin gelmesi üzerine çıkan çatışmada Aslan ile birbirlerini kaybettiler.

O kadar bol keseden sallıyorsunda sen kanıt sunsana? Muhsin YAZICIOĞLU katil dedin hani kanıt belge? Alparslan TÜRKEŞ Katil dedin hani nerde kanıt nerde belge?
Şimdi bir atasözü var burada söylersem banlanırım. Senin gibi bir kişi içinde banlanmayı göze almam yani.

Sana kalsa dünyadaki tüm ülkücüleri sen katil ilan etcen. Ama dönüpte bi savunduğun adamların geçmişlerine bak. Ben ülkücüler tertemizdir demiyorum ama senin savunduğun adamlarda tertemiz değillerdir. Eğer birşey iddaa ediyorsan kanıtları ortaya koyki haklısın diyelim. Ama sen bunu yapmıyorsun, yapamıyorsun. Ben sana burada DOLANDIRICI desem sen *********** mı olacaksın?