aynı dert bendede var 8 aydır hit yüzü göremedim üstelik title falan değiştirmedim ilk günkü gibi duruyor herşeyi yaptım burda okuduğum.
açıkcası r10 da görüp okuduğun bütün herşeyi denedim ama olmadı kesin bilmediğimiz bişey var

Hiçkimse aslında hiçbirşey bilmiyor (kimin sözü olduğunu hatırlayamadım ama ünlü bir felsefecinin sözü idi.) Beraber bakalım sohbet kelimesinde ilk sıradaki siteye;
www-trsohbet-com 1 tane değişim varmı footerde veya herhangi bir sayfasında
hayır.
Artık google tahminimce alexa ile dönük çalışmaya başladı. Yani anlatmak istediğim şu giren ziyaretci ve sitede kaldığı zaman önemli biryerlere reklam verme çabasında bulundunuzmu hiç? üzerine birde pr5+ linkler ile destekledikmi sitemizi bence hangi kelime olursa olsun yüksek yerlere gelecektir diye düşünüyorum .
Backlink çalişması yaptınmı? güncel bi siteden Link al
Öncelikle kesinlikle ukalalık olarak algılanmasın ama sohbet sitelerinede artık backlinkte yetmiyor desek yeridir

Google de o kadar çoğaldıki bence yakın zamanda google bu sitelere forum sitelerine uyguladığı çöp muamelesini uygulayacaktır.Diye düşünüyorum. Nerede ziyaretci çok ve özgün kaliteli bir site google oraya değer veriyor.