simdi pr:10 olan o kadar kişi var ki bikac ihtimal aklına geliyor insanın aklına

1- len mark, larry, sergey hangi nickle üye oldunuz len r10 'a .bi deyinde hele pm atayım .3 aylık pr:10 link kaç para?

2- arkadaslar yazık tüm sitelerinizin toplamı pr kaç anlamıslar anketi..çocugum oyle diil. en yüksek kac.

3-yavrucum ben nededim sana temennin kaç ileriki pr güncellemelerinde diye sormuyor.suan kac oldu en yüksek ..ne anlamaz seysin yaa sen - rep verdim

4-oh anasını satıyim kurul gov.tr , edu. tr sayfanın bilişimci koltuguna rektörler bakan ne anlasın beklink nedir daya 1X1 iconlu linkleri 300 tl den ..ayıp bee.. biz kazanamıyosak sizde kazanamayın. neydi rektöre mesaj maili du bi bekle sen..

5- saygılar abi.. valla severek izliyoruz. pr:10 ha vallaha bravo. parmakla gösterilecek bi yapınız var. türkiyeden yetisme boyle nadir insanlarla ne kadar gurur duysak az.. okadar isinizin arasında r10 a üye olup bu ankete cevap verme serefinde bulunmanız bizleri ayrıca bahtiyar etti .(not pm attım. pr:10 2 ay almak istiyorum.msn nedir?)