Ciddi olarak bu işi yapmak isteyenler bana ulaşsın.
İstanbul'un çeşitli yerlerini kendi kameranızla 3-4 dakikalık görüntülerle çekeceksiniz. Bana bu bu çektiğiniz videoları toplu halde hem CD (veya DVD)ye çekip vereceksiniz. CD-DVD'ye yazdırma şansınız yoksa USB belleklerle de olur.
Videosu çekilecek yerleri ben size belirteceğim. Örnek olarak Ortaköy. Ortaköy'den boğazı vb... yerleri 3-4 dakika çekeceksiniz. Diğer bir örnek Üsküdar sahilden Kız Kulesini çekeceksiniz.
Bu işi yapacak kişilerin bu işi severek yapması lazım. Gezmeyi seven, İstanbul'u iyi bilen, sorumluluk üstlenecek kişiler olması lazım(biryeri çekerken orada oturan kişilere zoomlamamalı gibi kurallarım var anlatacağım bunları)
Bu işi yapacak kişilerin o günkü yol masraflarını ben üstleneceğim. Taksi ücreti değil elbette, otobüs, minübüs, vapur gibi toplu taşıma ücretlerini.
Bu işi yapacak kişiyle birebir yüz yüze de mutlaka tanışacağım.
Ben kamerayla İstanbul'u gezip video çekimleri yaparım diyorsanız bana 3-4 dakikalık her video için kaç para istediğinizi de yazarak ve biraz da kendinizden bahsederek(öğrenci misiniz vb...) özel mesaj atınız.
Çektiğiniz videoların yayınlama hakkı tamamen bana ait olacak. Başka hiçbir yerde yayınlayamazsınız. Yayınlarsanız ücret ödenmeyecek. Bu yüzden ödeme işini iş teslimi sonrasında (hatta 2-3 gün sonra yapacağım ki sizin başka yerlere videoyu satmadığınızdan emin olmak için).