Dinde müslümandan daha üst bir kademe ( müftülük ) varda bizmi bilmiyoruz? Yahu kardeşim birtürlü insanları sosyal sınıflara bölmemeyi öğrenemediniz.Kur'an'da varmı böyle birşey? Yani bilen müslüman ile bilmeyen müslüman tanımı? Kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum.
Hocam sen konuya yanlış yönden bakıyorsun

Arkadaşımızın söylediğini atalarımız daha önceden söylemiş , "yarım tabib candan, yarım hoca imandan" diye.İnternet ortamında gaz alıp konu açan çoluk çocuk çook , fetva veren müftü çook..

Olayı bir adım daha ileri götürürsek, Bir internet sitesi açmanın bedava host + bir domain parasına tekabül ettiği düşünülürse , islami evlilik affiliateleri varolduğu da hatırlanırsa fikir biraz daha netleşiyor

Forumlarda ise dolandırıcılık yapmak isteyenler belli kılıflara girip saygınlık kazanmaya çalışıyor , bunun bir sürü örneğini gördük.Asmalıdır , kesmelidir sonuna da güzel bir küfür , al sana en Müslüman benim ...Sen dinsizsin kafirsin ateistsin benzeri sözler ,daha beter hakaretler, tabi yaşlar küçük , sanal ortam pek sorun olmuyor .Arkadaşın müftü demesinin sebebi "Müftü. İl ve ilçelerde Müslümanların din işlerine bakan, fetva verebilen görevli. Sadece ilahiyat mezunları müftü olabilir." Yani teoride işin ehli olan insanlar konuşsun , siz yarım yamalak bilginizle , aldığınız gaz ile gelip milletin kafasını karıştırmayın.Ki her konuda böyle olmalı bence bu.