Yahu bende bu blog işini defalarca okumuştum çeşitli yerlerde adamı neden suçluyorsunuz,ilk yazdığında gördüm postu ve okudum.Digitalpoint'te bende rastlamıştım buna benzer bir yazıya zaten kazananlar genelde 50-60 site blog yapıp kazandığından falan bahsetmişti.E-book yaptın diye açıklanmayacak mı forumda?
Diyoruzda kime diyoruz işte. İnsanlar bunu persia kendi keşfetmiş falan sanıyorlar. Digitalpointte millet takır takır bu mikro blog işiyle para kazanıyor. 50-60 tane olmasının nedenide adı üstünde mikro blog olması. Bazıları bu sayıyı görünce gözü korkabilirde mikro bloga zaten yüzlercede yazı girilmez öyle. 1 tane bloga hepi topu 3 tane yazı girip aylık sadece o blogdan 60-70 dolara ulaşanlar var.
Sizin bu micro-blog dediğiniz sistem genel olarak firmaların kullandığı micro-site( kampanya siteleri) tarzı birşey snrm?
Mikro blog küçük blog demek zaten mikro kelimesindende anlaşılıyor. Kelimelerle ilgili bir blog açıp yüzlerce yazı yazmak yerine onlarca küçük blog açıp yazıları bu bloglara eşit dağıtıyorsun. Sonra birbirlerinide birbirlerine linkle. Yazıyı sildim ama neyse biraz digitalpointte gez bulursun yeterli bilgiyi zaten.