1- Persia, sen bir proje yapmak istedin ve bende o projeye girmek istedim. Senden ilk konuşmanın kayıtlarını aldım ama seninle ve o projeye katılan kişilerle msnde asla konuşmadım yani projenize asla katılmadım.
2- Bu mikro blog işini dünya üzerinde sadece sen ve arkadaşların kullanmıyor. Ben digitalpointte geçen hafta bu mikro blog üzerine onlarca yazı okudum ve burdaki yazımıda onlara göre yazdım. Sen kendini birşey oluşturmuş sanıyorsun ancak digitalpointte binlerce bu projeyi yapan kişi var zaten.
3- Yazdığım ekitapta sadece 100 adet kelime vardı ve hepsinide tek tek kendim bulup değerlerini kontrol edip yazdım.
4- Konuyu siliyorum ancak sen haklı olduğun gibi birşey anlaşılmasın bundan. Konuyu silme nedenim r10da bu bilgileri kaldırabilecek çok az olması ki olanlarda aldılar zaten alacakları bilgileri. Bu saatten sonrada r10da bilgi paylaşmakmı. Belki 40 yılda 1 bir iki cümle en fazla.
Hırsız kelimesini bana nasıl yakıştırabiliyorsun? Asıl ben modlara seni şikayet ediyorum iftira attığın için. Mikro blog ile ilgili bu tip bilgiler digitalpointin adsense kategorisinde yer alıyor. Sanki persia amerikayı yeniden keşfetmiş gibi yazmışsın. Persianın sana anlattığı bu bilgileri sorsana o nerden öğrenmiş.
Bu proje persiayamı ait? Eminmisin? Bunları persianın sana anlattığı zamanla digitalpointte mikro blog konularının zamanlarını araştırıp bi karşılaştır derim. Grup konusunada yukarıda açıklık getirdim zaten. Ben o gruba hiç girmedim.
Bu mesajlardan sonra sana diyebileceğim tek şey 3 gülücük ikonu

Sana ben burda bilmem nesin desem ve 100 tanede adam bulup aynı şeyi yazdırsam sen öyle birimi olmuş olursun? Kendinden şüphen yoksa bendende şüphen olmasın dostum. Delilerin içinde akıllı olmak benimkisi takma kafana. 100 delinin içinde tek akıllı olupta delilerin hepsine laf anlatıp inandırmak nasıl bişeyse benimkiside aynı şey.
İşte yanlışta burda. Bu proje digitalpointte (ve bizim bilmediğimiz belkide yüzlerce yerde) anlatılıyor zaten. Bende digitalpointteki bilgilere dayanarak yazdım. Persia aynı sistemi kullanıyor olabilir sonuçta binlerce kişi kullanıyor bunu ancak persia bulmuş bu fikri gibi izlenim yaratmak yanlış.