CyBeR_BeLa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2li program demek, her antrenmanda vücudun 2 bölgesini çalıştırıcaksın demek örneğin:
pzt. günü --> gövde/bacak
çarş. günü --> kol/omuz

zaten bu 4 bölge çalışınca otomatik olarak bütün bölgeler çalışmış oluyor.
hee evet böyle yapıyorum zaten hocam

WPDesing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerekenleri arkadaş açıklamış aslında, haftanın 5 günü çalışmak yerine pazt. çarş. ve cuma günleri çalışıp yemeğini sıkı yersen 3 ayda vucüdunu şekle sokabilirsin. Çok fazla çalışırsan kasların gelişmesine fırsat vermemiş olursun, arkadaşın olan kası eritirsindeki kastı budur büyük ihtimalle. Ayrıca arkadaşlar et demiş ama kırmızı etin bi faydası yok, tavuk etini suda haşlayıp derisini ve yağını aldıktan sonra yemende fayda olur. Ayrıca çok daha iyi görünmek istiyorum dersen body salonu dışında mekik, şınav ve barfiksin büyük rolü vardır. Ayrıca sürekli gögüs ve omuz çalışıp bileklerine fazla önem vermezsen çok daha kötü bi görüntü olur. Her antrenmandan önce bilek hareketlerini yapmayı ihmal etme. Kolay gelsin 3 ay sonra seni fix bi vucütla görmek dilegiyle.
teşekkürler öneriniz için.herkes zayıfım diye hafiften başlatıyor mesela dambllarla 2 tane 10 ar kilolukla çalışıyorum hoca geliyo zayıfsın 5 lik al diyor. e hocam yapabiliyorum diyorum 5 lik aldıyor.sinir ediyorlar adamı

hayaletimsi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben 1 ay önce başladım ve hiç toz kullanmadım açıkcası çok şişmek istemedim. ancak doğal haliyle yapınca fazla şişmiyor daha şık gözüküyor.

kardeş bi resim atarmısın ? burdan yada pmden.