mzsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ertürk. Hala sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu senin 2 gün ya da 5 gün sonra çıkacak demenle akalı değil. Astech dışında gecikmeden şikayetçi olan kimse yok.
Sabırsızlıkla beklememizin sebebi scriptin link alım satım işlerini fazlasıyla kolaylaştıracak olması. Yoksa burda ücretsiz, millet faydalansın diye dağıttığın bir scriptin hesabını sormak kimseye düşmez. Açıklaman için ayrıca teşekkürler.
Ben tesekkur ederim ilginizden dolayı...

astech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Erturk Çok Ozur Dilerim Ben Bu Yazıyı Emır Kıpı Kullanarak Yazmamıştım Ama Evet Yazı Olduğu İçin Emir Verir Gibi Olmuş Yine Çok Özür Dilerim Boyle Bır Scripti Yazıp Paylaşman Bile En Büyük Bir Paylasım Basarıların Devamını Dilerim İşlerindede
Estagfurullah. Ben biraz yanlıs anladım sanırım. Uykusuzluktan... Cay sigara cay sigara artık daral geldi kodlar arasında. Sert bir çıkış olduysa kusura bakmayın. Az once localden bir bakayım dedim sisteme. En son ekledıgım ozellıklerı kaldırıp şu anda hali hazırda aktif olanları (Alacak , Verecek, Backlink , Sifre Degiştirme vs vs) yayınlayacaktım ama odeme alınca yada yapınca listeden siliniyor ve arsivlemiyor. Liste sonunda da toplam tutar gorunuyor. Biraz dinlenip ilk fırsatta bakıcam. En kısa sürede de Fuub uzerinden yayınlarım arkadaslar.

Tekrardan ilginize tesekkurler.