Network adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar,
Sanırım yanlış izah edildiği için konu farklı bir hal almış.
Neticesinde konu içerisinde firma adımız geçtiğinden dolayı teknik bir açıklama yapma gereği duydum.

Öncelike ***** Teknoloji bünyesinde havuz bağlantı KESİNLİKLE sağlamıyoruz.
Tabiiki herkese özel bir hat çekmiyoruz fakat herkes kendisine ayrılan hattı bütün ay boyunca tamamı ile kullanabilir.

Burda yanlış anlaşılan konu şu :
100Mbit hat sağlıyoruz fakat Limitsiz Trafiği olan bir hat değil.
100Mbit hattın, aldığınız donanım paketine göre Trafik kotaları bulunmakta.
Kota dolduğunda da tabiki hattı durdurmuyoruz fakat kota aşım ücreti alıyoruz.
Haliyle size 100Mbit hat tahsis edilmişse 100 Mbit hattı ay boyunca sürekli olarak kullanabiliyorsunuz, ay boyunca kullanım neticesinde oluşan trafik aşımlarınıda ödüyorsunuz.
Burda zaten V i t a l Teknolojiye atılan bir suçlama söz konusu değil.Sizden hizmet alan Hostadasi.com.tr bana 100 mbit hat verdiğini idda etti ve bunun paylaşımsız ve sadece bana ait olduğunu söyledi.100 Mbit hattın 1.000 tl den fazla olduğu bir piyasada bana 350 TL lik dedicatedin hattını 100 mbit özel hat diyerek satmaya çalıştığı için bu tartışmalar oldu.Biz bu işi yıllardır yapıyoruz ttnetdc de bilir.100 mbit kim veriyorda siz verdiğinizi idda ediyorsunuz?.bunları msn konuşmalarını konuya yazarak ortaya koydum zaten.Burdaki asıl amacım Hostadasinin dürüst olmayışı ve yalan sözlerini ortaya çıkarmak amacı ile açılmıştır.Dc ile hiç bir alakası yoktur.Sizdende ricam böyle insanları bünyenizde barındırmamanızdır

Ve son olarak www.hostadasi.com.tr site kapandı...