Yok yok @kmlgrlr yanlış anladın.
İyi yaptınız sayenizde karşıt görüşleri de öğrenmiş olduk.
Ben burda sizi suçlamıyorum üstünüze alınmayınız lütfen. Benim sorum ise gayet açık madem geçtiler niye tasağı tarağı toplayp gittiler.
Hakaret konusuna gelince dedelerimizin tırnaklarıyla geçirmediği mekanı birilerinin "geçildi üsküdarıda bombaladı" demesi sonucu bir anlık sinir. üzerine alınma yani.
Yok eğer verdiğin yazıya da inanıyorsan sorumu cevaplarsın olur biter.
Verdiğin yazıya inanıyorsan diye birşey yok. Bak ne demiş;
Alıntı
Burhan Felek'i ciddiye almayanların kaçış yollarını tıkamak için bu defa bir tarihçiye başvuracağım. Boğaziçi Üniversitesi'nden değerli tarihçi Prof. Zafer Toprak, "Toplumsal Tarih" dergisinin Mart 2003 tarihli sayısında Felek'in çocukluk hatıralarına dayanarak anlattığı Çanakkale'nin deniz altından geçilmesi olayına şöyle ışık tutuyor:
Tası tarağı toplayıp gittiler diyorsun da, geçemedikleri yerden nasıl gidecekler o da bir soru mesela. Ben savaşı kaybettik felan demiyorum. Konuyu açan arkadaş deniz yoluyla geçilmiş mi diye sormuş, ben de daha önce okuduğum bir yazıyı ekleyip evet denizaltılarla geçmişler dedim. Bu da bizim tarihimiz, utanmayın böyle şeylerden. Böyle herşeyi yok saya saya tarihi aklamış olmuyoruz.