cezayı savunmuyorum ben.
ama cezanın o verdıgım vıdeokılıbınde 1 kere bıle yuzu gorunmuyor reklama bu tur konularda ıhtıyacı yok.
reklamda oynamıs ne kadar guzel ben olsm ben de oynardım.
türkçe rap bugunlere onun sayesınde geldı unutmamak gereklı
ufak cocuklar dınledı sonra evdekıer dınledı sonra arkadsalarına yaydılar rap böyle böyle gelıstı TR de..
öte yandan müzik bana göre her kesime göre yapılmalı senın dedıgıne gore sagopa sadece müslümanlara sarkı yapıyor ozaman
ufacık cocuk ev basıyor demıssın yahu bırak. cocuk hayranıymıs ve gıdıp gormek ıstemıs bakmıs camdan vvs. ufacık cocuk yahu ufacık hem senın bır hayranın sen ufacık cocukla bır olup nasıl vurursun bu hakkı kendınde nasıl bulursun?
medya abartmış pehh.. sagopa tv ye kaç kez cıktı kı abartsın medya be ..
o gereklı parayı alıyor zaten reklamda oynasın oynamasın o nun ıcın iş degıl . zekı oldugu ordan bellı . ben reklamda oynarsam hayranlarım dalga geçer hayranlarım azalır satışlarım azalır yüz bin dolarlık reklam ıcın hayatımı rıske edemem dıyordur..
ok kapansın konu neyı tartıstıgımıza bakar mısınız ya ..
sana göre sagopa iyi tamam eyv. bana göre sagopa çapulcu..
bitti.
asıl çapulcu sansar salvo gibi dediklerin. Sagopa gayet efendi bir adam çapulcunun anlamına bak önce.konuyu kapatıyorum bende tasmam sen haklısın dinle istediğini ben sagocuyum. sagodan başka şarkı dinlemem. Rap dinlemem sago dinlerim..
ek: o zaman arabeks vs hepsi yasaklansın kardeim hepsi ağlatmaya yönelik alla alla.