emrefba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kelımelerımde ceza diye birşey duydun mu?
cezayla oturup konusmuslugum var ınsanı olarak severım ama sarkılarını dınlemem rapstar albumunu sevmıstım ezberımdedır hala ama tarzını sevmıyorum

sagopa 1 numara tamam fars rapçisi mi arap rapçisi mi nedir

çocuk döven bir rapçi

ya da bana sunu söyle sagopa ne anlatıyor sarkılarında
bak sana sansar ne anlatıyor = uyusturucunun kötülüğü kavganın kötülüğü sokakların acımasızlıgı cocuklarına bakmayan anne babaların ne oldugunu
bunlar yani Türkiyede yaşanan sokakta undergroundda yaşanan şeyler hepsi..
ben bu gune kadar sagopa nın boyle bırsey anlattıgını duymadım
hep melankolia pesimiszm ne bunlar adam senden benden ondan parayı ındırıyor cebıne sonra ben melankoliğim hep sıyah takılırım hep uzulurum hep aglarım . onun sarkıları ınsanları karamsarlıga surer. sen hangı ınsanın sagopa dınlerken oynadıgını neselendıgını gordun allahını seversen soyle ? kafalar aşağıda şarkıya eşlık edilir hep. tamam duygusal olursun duygusallık kötü birşey degıl evet ama bu ne ınsanı ıhtıhar ettırır animallah.

sansar : "Melankolik olacaksam yazacak konum çok ama duygusal olmaya gerek yok."

sagopanın diss kabılıyetı de yok bana göre küfürleri ardı ardına dizen biri...

hani sagopanın sosyal projeleri nedir?
bak en yakın ceza mesela emniyet müdürlüğü için bir video klip yaptı ünlüler de yer aldı. sevgi işleyin diye.
http://www.facebook.com/video/video....6918825&ref=mf
cocukların genclerın kötü yollara teröre uyusturucuya kavgaya bulasmamasını soyledı..

sagopa ? geçen yaz ONE MİNUTE BARIŞ PLATFORMU vardı siyasi bir amacı yoktu bu platformun. Sultanahmet istanbulda konser vardı. gelecek isimler :
Sagopa Mazhar alanson bunlardı.
ama ne oldu millet sagopa gelecek sandı ama sagopa Cübbeli ahmet beyden izin alamadıgından gelemedi Cübbeli Ahmet 'in Tayyip Erdoğan ile bir alıp veremediği var...
halbu ki ne alakası var siyasetle ? Mazhar alanson Akp li mi yoo . Sagopa gelmeyınce kım geldı Almanya dan RAP FORCE ekibi.
Başlıca Almanyada en unlu rapçılerden gelen
Summer Cem abi
Eko FResh ekrem abi
Killa Hakan
Selo
Ve 2 danscı bayan..

Para almadılar kesınlıkle sadece savaşa dur demek ıcın yapıldı. ve ertesı gun de summer cem KREUZBERG city ye gerı dondu zaten...

filistin ile canlı baglantılar kurulmustu savaşa dur mesajları verıldı guvercın ucuruldu guzeldı.
Ve bu esnada SAGO SAGO diye bagıran bir takım gruba Killa Hakan şu cevabı verdi : Sagopa yok hani nerde sagopa? Biz burdayız savaşa dur demek için one minute demek için yovvv hazır mıyız??
ve sonra tüm grup eşlik etti Killaya .. güzeldi..
diyeceklerım bu kadar. ben sana sagopa dınleme demıyorum kı . gun yuzunde olan seylerı soyluyorum
iyi rapçi ktü rapçi her kafadan 1 mılyon ses çıkar
renk zevk tartısılmaz..
Bende ceza dinliyorsun demedim. "CEZA GİBİ" dedim. Fas ve arapça kelimeler kullanıyor ve şarkıya çok güzel uyuyor bence. KÜFÜR KULLANMAK MI ARAPÇA KULLANMAK MI ? unutma KURAN-I KERİM'DE ARAPÇA . Ayrıca çocuk dövdü mevzusuda medyanın abartmasıdır saçmalıktan öteye gitmez senin evine taş atılsa senin evini bassalar bu çocukta olsa elindeki oyuncak silahı alıp bikere vurmazmısın ?

Diss kabiliyeti yok değil mi ? KUVVETMİRA DİSSTORTİON dinle 23 dk diss...

"RAPSTRIM DESEN SOKAK SANATINDAN BİR HABERSİN TEK BİR İHTİMAL VAR DESEM YERLİYALAKA SENSİN."

SAGO NEMİ ANLATIYOR ?

sago herşeyi anlatıyor ama genelde maneviyat anlatıyor tamam uyuşturucu vs bunların zararlarının anblatılması güzel ama neden hiçbir rapçi öbür dünyadan bahsetmiyor ?

"İNCECİK İP ÜZERİNE KOCA AYAKLAR BİNDİ, NEFSİM İÇİME SİNDİ.KİRPİKLERİM TİTREMEKTE KORKULARIMDAN DÜŞERSEM YANARIM"

sırat köprüsünden bahsediyor adam. Ayrıca sago hiçbirşeyi para için yapmıyor. Para için yapsa her albüm çıkardığında çıkardı tvlere reklam yapardı satardı alırdı parasını veya reklamlar da oynardı ceza gibi lolipop yalardı vs...

Sosyal projelere gelince cezanın onu reklam için yapmadığını nerden biliyosun..

ayıp bişeymi bu ?

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1159725691609

izle gör neden sagocuyuz..

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1143503006052

buda hiçbirşey anlatmıyor dediğin sagonun klibi. KARİKATÜR KOMEDYA.