sen sagopanın şu şarkısını bılmıyorsun galıba yazık
http://sarki.alternatifim.com/data.a...agopa%20Kajmer
Küfürler yerinde kullanıldıgında insanın sinirini alan bana göre güzel kelımelerdır .. ve manalı küfürler olursa her zaman dinlerim.
ezilmenin büzülmenin alemi yoook.
ve ve ve
yukardaki attıgım lınkte nakarattan hemen oncesındekı son kelımeye bak
ana bacı yapıyor degıl mı
sansar ıste senın kufurbaz dedıgın adamlar hıc bır zaman ana bacı yapmaz hatta sansar der kı bir sarkısında :
"Analara Söversen Babanı Bulursun."
Ya saçma insan konuşup durma ;
Merak etme her şarkısını biliyorum onuda biliyorum ama o çok eski bir şarkısıdır. Yeni şarkılarından bir tane küfürlü bul bırakırım sagoyu dinlemeyi.
Siz SAGONUN ESKİ HALİNİ BEĞENİYORUM dediniz bende dedimki sago eskiden küfür ediyordu onu beğeniyordunuz dedim. SAGO ESKİSİ gibi olsa dinlemezdim o adamı KÜFÜRLE işim olmaz. AMA ŞUANDA sago hiçbir şarkısında KÜFÜR etmiyor. MANEVİYATTAN ALLAH'TAN bahsediyor. SİZİN GİBİ KÜFÜR EDENLERİ DİNLEMİYORUM BEN. SONUNA KADAR SAGO DEVAM !... banane eskiden eski eskide KALMIŞ. Sagoda bunu diyor "ben bıraktım küfür ŞİMDİ KİMSEYE AMAN KÜFÜR ETMEYİN DEDİM
KÖTÜ ADAM OLDUM" diyor.. SANSAR SALVO DEDİĞİNİ VEYA DİĞER RAPÇİLER ONUN TIRNAĞININ UCU OLAMAZ BE!. Zorlanarakta olsa salvo dediğiniz adamın bir şarkısını dinledim midem bulandı resmen bukadarmı iğrenç olur ya dümdüz okuyor adam ne duyhgu var ne nakarat var hiçbirşey yok sözleride anlamsız. Tabi sizde sagoyu anlamıyorsunuz AMA sago ne diyor ; "
BENİ ANLAMAN İÇİN GEREK BİRAZ BİLGİ"
k.bakmayın sert konuştum sagoya laf atılmasına dayanamıyorum. Sadece sago dinlerim diğer şarkıcılar rapçiler hiçbirşey dinlemem. telde ve pcde sadece sago vardır. ve hiç sıkılmadan o bırakana kadar onu dinlemeye devam edicem. sizde biraz dinleyin ve anlamaya çalışın araştırın. sagopa kajmer şarkı sırları yazın googleye her sözünü direk anlıyamazsınız araştırıp anlıyabilirsiniz öyle sözleri kafadan yazmıyor sago onun için ilk dinlemede veya araştırmadan anlıyamazsınız sözlerini..