Hocam birşeye dikkat ettim sizin aldığınız her domaine, sizi tanıyanlar iyi güzel hoş diyor.Acaba gerçekten iyi güzel olduğu için mi yoksa sizinde onların domainine iyi güzel demeniz için mi ?
Benim şahsi fikrim (tabi bu fikrim siz değerli domain ustaları sayesinde oluştu) .org uzantılı domainler reg fee ediyor.3 harfe gelince birsürü 3 harf .org domaini var.Tek artısı yıllanmış olması.
Yeni bir Appraisals konusu açtığımda Msn de kayıtlı arkadaşlarıma mesaj atarım. Konumu değerlendirmelerini rica ederim.. Msn'mde kayıtlı yalaka yoktur çok şükür... Arkadaş vardır.. İyiye iyi .. kötüye kötü diyenler vardır hamdolsun. Yoksa kötüye de iyiye de iyi yorumları yapanlar olsa iyiyi kötüyü anlayamayız.. Ve zaten bu tip kişiler msn'mde barınamazlar , benim arkadaşım da olamazlar...
2. nokta org uzantılı domainler reg fee ediyor demişiniz. ugur.org u bugün getirin 1.000 TL vereyim... 3 harfli org lar reg fee ediyor diyorsanız... herhangi bir 3 harfli org getirin.. en dandik harflerden oluşsun... 100 TL vereyim... haa siz harf ile karakteri karıştırıp bu yorumu yapmış iseniz q3t.org gibi... o domainler reg fee dir.. yani neticede bir sürü boşta 3 harfli org domaini yok maalesef.
Bilgimiz dahilinde kaliteli domain almaya çalışıyoruz..
Umarım bilgilendirmem faydalı olur size...