Var ya sevgili kardeşlerim, R10'a üye olmak hayatımda karar verdiğim en iyi üyelik.
Bu ortamın sayesinde böyle tamamen insanlara dayalı organizasyon yapabilme imkanı oldu.
İnternette oyun bile olsa ciddi bir online organizasyonu yapabilmek için böyle kaliteli bir ortam şart. Kaliteli insanlar kaliteli ortamlarda bulunuyor nede olsa.
Yeni arkadaşlarımızdan ricam (ilk turnuvalara katılan kardeşlerim biliyor işin şeklini) bana kayıt oldukları isim soyad (R10'da genellikle rumuz kullanıyoruz, oyun ortamında ise isim soyad) ve paypal mail bilgilerini pm ile atıversinler. hangi oyuncu hangi R10 üyesi bilebileyim ki, karışıklık olmasın.
Katılanlara teşekkür ediyorum, ilk turnuvada katılıp, hangi sonuç olursa olsun oyunu beğendiğini yazarak bir şekilde oyuna referans veren her bir kardeşime de çok teşekkür ediyorum.
Hepimizin emeklerine sağlık.
-------------------------------------
NISAN TURNUVAMIZIN KATILIM LİSTESİ (Sıralamada isminizin başta yada ortada yada sonda olmasının herhangi bir anlamı yok, not aldığım defterdeki sıraya göre yazdım, herhangi bir anlam yok sıralamada)
Hayaletimsi (Berk Uç..)
Kuray (Kuray K....)
Fuhgu (Mert E....)
Burack (Burak Cem U...)
Demreli (Taner A....)
Berkuras (Berk U...)
Zikoo (Ziya Ç....)
Kheizlech (Çetin A....)
ysf1905 (Yusuf C....)
Rahmi K. (Rahmi K...)
ossgur37 (Özgür Ç..........)
umutsuz (Umut K....)
clubmania (Ümit Ç..)
megaTR (Furkan G.....)
okanyuksel (Okan Y.....)
--------------------------
Şu anda 15 takım / oyuncumuz var. Bu turnuvada 32'yi bulacağız inşallah.
Ksklee38, maskloww bana PM atarsanız detayların sohbetini yapalım.