merhabalar. lise ögrencısıyım. dil ve anlatım derslerımıze bır bayan hoca gırıyor. kendisi insanı olarak çok iyi . adanalı ve kürt müş .tamam buraya kadar faşist değilim kürt türk ne farkeder?ancak arada siyasi muhabetlerimiz oluyor. kendisi kürdistan devletinin kurulması gerektiğini söylüyor ben sureklı aksı kanıtlar gosterıyorum boşnak laz bin bir tür insan var gibisinden..
geçenlerde yıne bır konu acıldı Ve kendisi Çanakkalenin geçildiğini iddia etti buna kanıt olarak ta Çanakkale savaşından sonrasında yapılan İstanbul işgalını gosterdı.ben kendısıne arastıracagımı soyledım . bırz baktım wikipediaya herhangı bır bılgı yok sadece tarıhler yazıyor. çok yakın tarhıler de degıl aslında..
bu konu hakkında bılgılerınızı yazabılır mısınız ?
Nasıl bir zihniyet dir o ! "Kürdistan Kurulmalı" R10 olmasa söyliceğim çok söz var. Hocam şu hocayı milli eğitime şikayet edin. Yada siz bana okulun tam adresini, Okulun adını, hocanın adını, girdiği dersi verin hakkında gerekli işlemin başlatılmasına sebebiyet veririm ! seve seve... (Söyleyin kendisi çıksın dağ kadrosuna katılsın. Onun gibi öğretmene bu milletin ihtiyacı yok !) + Türkiye'de biz Türk değiliz Kürdüz diyen zihniyet Yurt dışında yakalandığında (hırsızlık dan vb) Ben Türk'üm demeyi biliyorlar ! + Bu zihniyetdeki kişileri sınır dışı edip kafalarına bomba yağdıracaksın !
Dağda Üç - Beş
domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye ,
Bir Masa örtüsü Satsan Beş Para Etmez , Ne Dirisi Ne de ölüsü Soyu Soysuz Olan Sensin , Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp , Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi ,
Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz ,
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!!