ApSHe nickli arkadaştan az önce pm aldım. En yüksek teklif ile domain bende kalmış. Yaklaşık 3 saat oldu teklifimi vereli. Açık arttırma son tekliften 48 saat sonra bitiyor.
Arada mesaj atan arkadaşların bazılarının traderleri 0 mesaj sayıları çok düşük üyelik tarihleri de yeni sayılır.
Bende açık arttırmayı şişirmeye yönelik bir hile izlenimi bıraktı. "son teklifim" vurgusunu da o yüzden kullanmıştım bir önceki mesajımda.
zaten o mesajında arkasından açık arttırma süresinin bitmesine 45 saat kala en yüksek teklifle domainin bende kaldığına dair pm aldım.
Suçlama yapmak üzerime düşmez elbet ama dikkatimi çeken bir konuda moderatör arkadaşların incelemesini rica ediyorum konuyu. Bana konuyu açan satıcı arkadaşın gönderdiği pm nin de bir ekran görüntüsünü ekleyebilirim.
Verdiğim teklifi domain uzantısının farklı gösterilmesi ve yukarıda açıkladığım sebeplerden dolayı geri çekiyorum.
arkadaşım sen ne dediğinin farkındamısın buyur pastele bakayım sana attığım mesajı sana atığım mesajda domain sizde kalmış diye bir şey geçmiyor fiyatı benim yükseltiğimi söylüyosunuz bana uzantının yanlış olduğunu söyleyen arkadaş domaini hemen al ile almak isteyen bir arkadaşın uyarısı üzerine farkettim hatta hemen alda indirim yapabileceğimi belirten bir msj attım kendisine com uzantısını o arkadaş almıştır
baris35 nickli arkadaşa attığım msj
hocam en yüksek teklif sizde kalmış büyük bir yanlışlık yapmışım uzantı com değil nettir teklifinizi geri çekebilirsiniz sizden tekrar tekrar özür dilerim
bu msjı açacak olursak en yüksek teklif sizde durum itibariyle domain uzantısını yanlış yazmışım bu durumdan ötürü teklifinizi geri çekebilirsiniz demek istedim umarım anlatabilmişimdir