HKNOCN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şöyle bir sistem olsa;

Misal benim hatta 850 TL lik bakiyem var. Gittim markete dedim ver ordan bana 2 kilo muz bi kola 8 yumurta odemeyi cepten geçeyim ben sana olamaz mı?
Telefon faturası yada ön ödemeli hatlarda TL ile ödeme var ancak henüz esnaflara kadar indirilemedi.

Sisteme dahil olan site sayısı pek fazla değil şu an için, örnek olarak futbolyildizi.com 'u verebilirim.

SMS ile Alışveriş: Abone satın almak istediği ürünün kodunu üye işyerinin ilgili SMS numarasına gönderir. Abonenin cep telefonuna onay SMS’i gönderilir. Gelen onay SMS’ine EVET cevabı dönülerek satın alma işlemi tamamlanır.

İnternet Üzerinden Alışveriş: Abone üye işyerinin sayfasındaki ilgili alana ödeme yapmak istediği cep telefonu numarasını girerek; alışveriş butonuna tıklar. Abonenin cep telefonuna onay SMS’i gönderilir. Gelen onay SMS’ine EVET cevabı dönülerek satın alma işlemi tamamlanır.

Ancak şu an için günlük 3 işlem yapabiliyorsunuz ve bu 3 işlem 40 TL ile sınırlı.

Bu konuda internette geniş bir kaynak göremedim, sormanızın üzerine bilgilendirmek istedim.