zulfikar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar lütfen örnekler verrek tartışalım ve mümkünse kırıcı olmayalım.Bu konuda kimsenin karalandığı yok kimsenin Türk askerine ve şehidlerine dil uzattığı yok İngilterenin bir açıklaması var ve bundan yola çıkarak bir çıkarım var konuyu çıkmaza götürmek fayda vermez....ve ortada fikir alış verişi varken bunu repe dökmek çok saçma buyrun fikrinizi yazın bırakın repi falan şimdi reple aydınlanma olmaz.....
Allah'ın istemediği yerde bir tek bülbül dahi ötmezken birilerinin kalkıpta yok işte filistin'de şunlar oluyo Evliyalar niye oraya yardım etmiyo vs. gibi saçma sapan konuşmalar yaparsa bu konu kırıcıda olur, bozucuda. Burada tarihi çok iyi bildiğini söyleyen arkadaşlar açsınlarda az tarih okusunlar. Filistin neden bu hallere düşmüş? Filistin neden bunları çekiyor? Rabb'im elbet herkese birgün yaptıklarının kat be kat fazlasını verir.

Çanakkale savaşı elbetteki dünyada eşi benzeri olmayan bir savaştır. Türk Ordusu'nun muhteşem cesareti, Atatürk'ün mükemmel strateji ve zekası, Askerlerimizin İman Gücü ve Allah'ın yardımı ile bu savaştan galip çıktık. Kimse diyemez ki bu savaşta Askerlerimiz, Atatürk hiçbirşey yapmadı. Atatürk olmasaydı izleyeceğimiz bir stratejimiz olmazdı, Askerlerimiz olmasa bu stratejiyi hayata geçirecek kişiler olmazdı, ALLAH olmasaydı bu stratejiyi uygulayacak imkân olmazdı.

Görüldüğü gibi hepsi birbirine bağlıdır.

AnTiBiy0tiq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne dediğimi herhalde herkes anladı bi tek sen anlayamadın..

Çanakkale savaşını kaybetmedik diyelim,İstanbul neden işgal edildi güzel kardeşim

Savaş çarpışarak kazanıldı,masa başında kaybedildi..

Boğazı işgal eden düşman bataryalarımıza dinamit koyup patlattı... Savaşarak yapamadıklarını ellerini kollarını sallayarak yaptı..
İstanbul çanakkale savaşından sonra mı işgâl edildi acaba?

AnTiBiy0tiq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dinime küfreden müslüman olsa.. "ottoman empire"

Seviyeni belli etmiş oldun..Bir daha cevap vermeyeceğim yazdıklarına.. Yerinizde sataşmadan duramıyorsunuz... Adam gibi bir fikir alışverişi olmuyor o yüzden..
Valla ben lafı ortaya koydum. Anlaşılan sana lazımmış sen almışsın
Bu arada ottoman-empire nesi var anlayamadım? Alfabe mi kıvırmışım? Eğer bende bir hata varsa herkeste hata var? neden Tren diyorsun? Tren de yabancı bi kelime değil mi?
Benimle tartışma, çünkü senin kültürün yetmez

Bu arada kardeşim diyorsun ama senin gibi 2. nesili eğitmeye başladım ben yani yaşım senden oldukça büyük