Hocam Allahın işine mi karışacağız Allah aşkına Daha önce de dediğim gibi bu bahsi geçen ermişler bizim badigardımız değil ki diğer savaşlarda da bize yardım etsin.benim demek istediğim şu:Alemleri yaratan Allah dilerse değil taburu ülkeleri yok eder.tüfekle uçak düşürülmesine dair bir kanıt yok.Ancak bu konuda İngiliz basının açıklaması var.Farzedelim bu yalan olsun ancak burada önemli olan bu gibi olayları tamamen yalanlamaktır bilimle örtüştürmektir ki bu büyük bir yanılgı olur.Herşeyi akılla bilimle açıklayamazsınız........Eğer açıklamaya çalışırsanız İslam dini denen bişey kalmaz ortada...Mesela Nuh tufanız var HZ Muhammedin hicret esnasında başına gelen mucizevi olaylar var ve daha yüzlerce örnek var ki bunu sadece ben değil bütün dünya İslam devletleri kabul etmiş.İslam devletleri kabul etmekle kalmamış yabancı devletler bile kabul etmiş ve film bile çekmiş....Hocam söz konusu din olunca her konuda akıl yürütmek çıldırmak olacaktır..Elbette İslam dini akıl ve mantık dinidir ancak gücüüzün yetmediği aklınızın almadığı yerde kader ve mutlak teslimiyet gerekir......