Hayır, Bağırsak olanı Mumbar'dır. uzuuun uzunn gider, tadından yenmez

Bende Fanatiğiyim Bunun, Daha Dün Yedim Ama, İnternette Satışa Çıkacağı Aklıma Gelmezdi. Tebrik Ediyorum Arkadası, Tadını Bilmeyen Merak Eden Varsa, Mutlaka Tadına Baksın, Şoklanmadıkça, Kargoda Bozulur Diye Tahmin Ediyorum (: Siz Ne Diyosunuz Arkadaslar Çin'e Gönderiliyor Bunlar Fanatikleri Var

Daha Bizim Türkler Yemedi, Çinliler Merak Sarmıs

Görünüşünü Beğenmeyenler Merakları için Gözleirni Kapatıp Denesinler

Zaten 2.sini muhakkak İstiyceklerdir
ankarada adanalı arkadaşın varsa illaki bulmuştur bir şırdancı
Çok doğru, eğer gerçekten Adanalı bir arkadaşın varsa etrafında takip et o seni götürür. Uzayda olsa yine bulur.
taze olarak gelebilecekse garntisini veriyor isen ben alabilirim
Aslında hiç göndermedim, maksadım güzelim şırdanımızı Adana dışındaki vatandaşlarımızada sunarak damaklarında farklı bir tat bırakmaktı. Şırdan iyidir, şırdan güzeldir, şırdan lezzetlidir.
Dipnot: çatal bıçak kullanılmaz çıplak ellerle yemeniz tavsiye edilir. ( çatallada yenilir ama Adana'da o şekilde yerseniz size gülenlere sinirlenmek gibi bir alternatifiz olmadığını belirtmek isterim.

)
Bu ŞEY dediğiniz ŞEY tam olarak NEY ?

görüntüsünü bende pek beğenmedim
kargo ne kadar tutar izmire ? birde ısıtıp yedik mi tadı kaçmasın bunun.. merak ettim tadını ama önce başka biri alsın

güzelse bende alıcam
Kargo konusunda pek bilgim yok açıkcası.Tadı tartışılmaz ama tadı kaçma konusunda nasıl bir yol izleyeceğim hakkında bir bilgim yok, dediğim gibi kâr için değil herkesin tadını bakmasını istediğim için böyle bir satış içerisindeyim
yeriniz tam olarak nerde gelipte yiyelim 2 muhabbette ederiz hocam
ayrıca midesi bulanan arkadaşlara bir mesajım var yenmezmi bu beeee
Yenmezmi bu beee.. Hocam vallaha bizim kendi yerimiz değil bende yiyiciyim yani (kocavezirde çok yerim yada çarşıda bankanın önünde)

ayrıca şırdan iki türlü yenir.
1) zevkine yersin bir tane alır kalkarsın (tok karnına

)
2) aç karına gidersin 3 5 taneden aşağı yemeden kalkmazsın.
ne sattığını bilmeden ürün satış yapmaya çalışıyorsun

şırdanı nereden alıyorsun ve istanbula bozulmadan gönderebilecekmisin?
Vallaha hocam bu konuda pek bilgim yok bozulmama kousunda ama yarın bir şırdancıyla konuşayım sonuçta il dışına götüren müşterileri oluyor, bir kaç taktik versin bende paylaşırım sizinle.
Radyo'da Muzo diye bir adam var, ne zaman Adana'dan birisi yayına telefonla katılsa Şırdan muhabbeti açar ve Muzo'nun o anlatışından dolayı tadını bilmediğim halde canım çeker. Görüntüsü kötü ama işkembe, kokoreç, dil hep severek yediğim şeyler. Kesin bunun da tadı güzeldir. Ancak et kargoda bozulmaz mı? malum havalar da ısındı. Yurtiçi Kargo ile Hatay'a ürün göndermiştim 2. günde ulaştı. İzmir'e istesem 2 gün kargoda bekleyecek o poşetin içinde. Bozulmayacağına güvenim olsa sipariş verirdim, tatmak istiyorum şunu
belirttiğim gibi hocam en kısa zamanda bilgilendiririm bozulmama konusunda, tadılmayacak gibide değil ayrıca.. İnsanlar şırdan için geceleri yatağından kalkıp gidiyorlar. Eşiyle dostuyla.. (: