Tamam blog açıp para kazanmak istemek iyi güzelde. Bir iş yapıyosanız düzgün yapın arkadaşım. Bir tane site açın adam gibi reklam yerleşimi yapın, emek verin, düzgün bilgi aktarın.
Böyle her yeri reklamla dolduruyorsunuz: Sitenizin çöplükten farkı yok.
Siteye girenler sizden ve sitenizden nefret ederek hemen dışarı atıyor kendini.
3-5 dolar kazanıcaz diye değer mi ?
Ayrıca bu tarz oluşturulan bloglarda yalan yanlış bilgiler oluyor. Hiç bir kaynağı olmayan tamamen reklamlara yönelik oluşturulmuş bloglar.
Biraz daha duyarlı olsak...
Ohhh boşalttım içimi iyi oldu valla sağolsun bu konuyu açan
insanlar işlerini nasıl yapacağını sana soracak değil ya? herkesin kendine özgü bir çalışma tarzı vardır. sitelerde düzgün bilgi fazlasıyla var zaten. reklam sayısı da google'ın izin verdiği ölçüde. hatta fazlası yok, eksiği var. kaldı ki fazla reklam olsa reklamlar otomatikman görüntülenmez. 2 günlük bilgilerinizle gelip burada millete laf atıyorsunuz ya, sizin adınıza üzülüyorum. senin çöplük dediğin siteye demek ki google değer veriyor ki aramalarda ilk sırada bu siteler var, hitleri de hepinizi kıskandıracak düzeyde ki gelip burada atıp tutuyorsunuz. siteye girenlerin bizden ve siteden nefret ederek kendini dışarıya attığını rüyanda falan mı gördün? sitelerde ortalama kalma süresi en az 3 dakika ve günde onlarca yorum geliyor.
imzasında bux sitesi reklamı olan bir insandan daha mantıklı bir yorum beklenemezdi o ayrı

sen günde 5 reklama tıklayacam da 0,05$ kazanacam diye saatlerini boşa harcamaya devam et bir şey demiyorum da kazanan adam da bırak kazansın, saçma sapan yorumlarla kendini küçük düşürme.