Brave09 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen önce yazdıklarımı ve yazdıklarını 5 defa tekrar tekrar oku ve sonra iyi düşün öyle yaz.

Ben hotfile bayisiyim ve şu sitedeki birçok kişiden daha fazla kazanıyorum hotfile ile ve upload-download ile de yapmıyorum. Upload-Download ile uğraşmam zaten.

Bunun dışında sitenden 50 indirme olur ve 30'u premium ile olursa. İstetistiklere göre uploadı yapan sana 25 download parası ödeyecek ama kendisi 20 download parası kazanacak. Bunun sonucunda kazandığından fazlasını sana verecek. Sen kazanırken upload eden zarar edecek.

Bende hotfile bayisi ve konu sahibi olarak bu şekilde yapılan durumlarda müdahale edip Upload yapan arkadaşlara bilgilendirmemi yaparım. Bu mesajlarım işine gelmeyebilir ama kimseyi kimseye kullandırtmam.
arkadaşım merak etme hiç kimse senin kadar art niyetli olmaz benim düşümcemi bir daha bir daha yazmaya gerek yok yazsam da anlamazsın anlamamazlıktan gelirsin sen yazdıklarımı bi o kadar daha oku ben senle daha fazla tartışmaycam çünkü uğraşamam sürekli her şeyden medet uman her şeyden bir çıkar bekleyen ben bu durumdan kimsenin zarar etceğini düşünmüyorum çünkü her şey hali hazırda sadece upload yapan biri filmleri upload yapacak oluşan gelirden de ortak olucaz yani;

ben indirilmesini sağlıyacam o da upload yapcak ?

allah aşkına el insaf bunda ne art niyet ne kullandırma ne üçkağıtçılık sezdin.

Olay budur da senin zoruna giden ne onu anlmayorum gelipde yok upload bayisiyim yok şu bayisiyim şu kadar premium var şu kadar free bilmem ne vs teferraut'a gerek yok bana gelen bir kaç pm değerlendirip bir kaç arkdaşla anlaşıcam umarım senin de zoruna gitmez.