Merhaba,
"lanet olsun yaptığınız işe adamın domainine çökmüşsünüz daha ne olsun
zaten hep öyle olur bilmem amacı aştı bilmem şu böyle saçma bir açıklama olamaz. bir kere yaptım ben o hatayı bir daha sizin firmaya asla yaklaşmam ve kimsede sakın yaklaşmasın"
Bu şekilde bir ithamda bulunmak için geçerli sebepleriniz olması gerektiğini düşünüyorum.
"valla benim bi tane domainim Var Onu (transfer) Kurtarmaya Çalışıorum,host almıştım ilk haftadan verdim, paramı iade etmediler,size Sölüceğim Şu Ki Adamlar Dengesiz Direk Hesabınızı Bile Kapatıolar."
( Okuduğunuzu varsayarak ) Hizmet sözleşmemizde, iade bulunmadığı yazmaktadır. Lütfen bir hizmet satın alırken ilgili sözleşmeleri detaylı bir şekilde okuyunuz. Alan adınızı neden kurtarmaya çalıştığınızı maalesef idrak edemedim. İsimtescil.Net hesabınıza giriş yaparak "Domainlerim" bölümünden, transfer şifrenizi alabilirsiniz. Bu işlemin adı "kurtarmak" değil domain transfer etmektir.
"Domainin ne amaçla kullanacağı sizi ilgilendirmez bence onu düşünecek olan domainin sahibidir. Bir domain almak için sizden izin almak mı lazım yani? Açık açık domaine çökmüşsünüz bunun açıklaması yok. Biraz profesyonel olun."
Domainin ne amaçla kullanılacağı aksine doğrudan firmamızı ilgilendirmektedir. Bu konuda gelen tüm uyarılar tarafımızdan yanıtlanmaktadır. Bir domain değil, sistemimizde kayıtlı olan an itibariyle 197.000 domain sahibi bizden izin almamış ve otomasyonumuz aracılığı ile hizmet satın almıştır. Daha önce ki mesajlarımda belirttiğim üzere ve sık sık ilettiğim gibi, zannediyorum profesyonelliğimizi ve hizmet kalitemizi işlem hacmimiz zaten anasayfamızda siz değerli müşterilerimize görüntülemektedir.
Moderatör arkadaşlardan, konunun ilgisiz yerlere çekilmesi nedeniyle kilitlenmesini rica ediyorum.
Problem yaşayan tüm müşterilerimiz, telefon numaralarımızdan ve destek sistemimizden 24 saat bizimle iletişime geçebilirler.
Saygılarımla.
Sertaç BAYIR
IsimTescil.Net
Sertaç bey merhaba.
Biraz özel olacak ama haklı olarak birşey sormak istiyorum; forumlarda, bloglarda İsimTescil hakkında o kadar çok kötü eleştiri var ki, sizde hak vereceksiniz insanlar tedirgin oluyor. Bu eleştiriler sizce ne kadar doğru ve yerindedir ? (Tüm iyi niyetimle sorumu sordum, cevaplarsanız memnun olurum, saygılarımla.)