Merhaba.
13 Nisan Kız arkadaşımın Doğum günü ve ben kendimi hediye konusunda çok tecrübesiz his ediyorum aldığım ürün içime sinmiyor.
Burada Hediyelik satan arkadaslar yardımcı olurlarsa sevinirim önerirlerinizi bekliyorum.
23 Yaşında Bir bayan'a Alınıcaktır.
Feryat Endişeni Ve Heyecanını Gayet İyi Anlıyorum

Bende Aynı Şekilde 14 Şubat İçin
Buradaki Konuyu Açıp Hediye Alternatifleri Aramıştım. Çeşitli Güzel Fikirler Gelsede Çoğu İçime Sinmemişti. Sonunda Araştırmalar Sonucu
GormYa'nın
Buradaki Konusu İle Karşılaştım. İlk Başta Nasıl Birşey Ortaya Çıkacak Diye Ne Kadar Tedirgin Olsamda, Bu Kadarını İnan Beklemiyordum. Kargodan Çizimi Aldığımda Birebir Harika Bir Portre İle Karşılaştım. İşin Özeti Kız Arkadaşının Bir Resmini Yalçın Bey'e (GormYa) Ulaştırarak Kısa Sürede Hesaplı Bir Fiyata Güzel Bir Hediye Oluşturabilirsin. Bana Göre Maddi Olarak Ölçülemeyek Bir Hediye Hemde Kendi Resmini Beğenmeme Gibi Bir Alternatifi Yok

Yorumlarda Gördüğüm Kadarıyla Ayı Fikri Hoşuna Gitmiş Gibi Birde Ayı Alıp Kucağına Resmi Koyup Verebilirsin Diye Düşünüyorum.
(Yanlış Anlaşılmasın
GormYa Nickli Üye Yalçın Beyle Herhangi Bir Samimiyetim Yoktur. Sadece Bir Sefer Bir Alışverişim Oldu. Her Ne Kadar Olumsuz Bir Konuda Eleştirimizi Sunuyorsak, Beğenimizi Kazanan Bir Konudada İyi Fikirlerimizi Belirtmekten Çekinmemeliyiz Diyerekten Yorumda Bulundum)
Bu Arada Bayağı Bayağı Destan Yazmışım