sinnerxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuan yazdıklarınla anlıyorum ki epey bir alev almışsın ban yedin diye.
Dostum 0.5 e çıkacak reklamı 0.3 den çıkarabiliyoruz doğrudur. Ancak buna sebep olanlarda sizsiniz.

Ben reklam veriyorum 0.5 e. Bir bakıyorum bir günde gelen ziyaretçi sayısı 1000. bunlardan 500 ü saçma sapan şeylerden gelmi. Ben verirken direkt satış için veriyorum. Yani amaç özelleştirilmiş reklamlar. Google amcaya misal kalem kamera yazınca çıksın diye. cetvel yazınca çıkmasın.

Ama bir bakıyorum reklama gelen kişi googledan kalem traş diye aramış. b sitesine gitmiş. Oda başka yöntemle benim reklamı sitesine çekmiş onu bana yollamış. Bana ne karı var.

Herkes işini düzgün yapsa bana 1000 ziyaretçiden 900 tanesi gerçekten o iş için gelse ben 0.5 değil 1 dolar veririm. çünkü bilirm ki reklamın bana olumlu dönüşü var.

Ama öyle bir noktadaki reklam yayınlayanlar, hepsibana hepsi bana diyor. Yok turizm sitesi açalım reklamlar bende çıksın, yok bilmem ne yapalım yüksek veren reklamlar bende çıksın. Sonrada 0.01 olunca aldığı ağlamaya başlıyor.

Kardeşim ben 1000 reklamdan 50 satış yapamaz ve 200 dolara kaybedersem, ikinci sefere 1000 reklam için 100 dolar harcarım, üçüncü sefer 50 dolar. Bana kazandıramayacaksa boşa niye yatırayım.

Ama kazandıran bir reklamsa 1000 reklama 200 dolar yerine 500 dolar harcarım. Bilirim ki dönüşü olacak. kalite artınca dönüşü daha da artacak
Bu yazdıklarınla yerden göğe kadar haklısın bir tek şey dışında "Şuan yazdıklarınla anlıyorum ki epey bir alev almışsın ban yedin diye."

Bak ne güzel tespit etmişsin saçma sapan yerden geldiğini reklamın. İşte tespit et sen yakala, sen şikayet et. Benim anlatmak istediğim bu.