İlk cevabınız için Haşa Google Allah (cc) değil. O kısma cevap dahi vermek istemiyorum.
İkinci benzetmenize linkle cevap vereceğim :
http://www.edirnevdb.gov.tr/ihbarlar
Hatta Vergi Daireleri bu tarz durumlarda ihbar edene ödül veriyor. Bilginiz olsun
Doğruluk adına, düzen adına yapılan herşeyden madalya bekleyemezsiniz. kaldı ki bir reklamveren ve yöneten olarak bu tarz hile çalışmalarından ben zarar görüyorsam şikayet ederim. Bir reklam yayıncısı olarak hile yapanler yüzünden sistemdeki reklam pastası her geçen gün geriye gidiyorsa, ziyaretçiler başka sitelerde reklam ağına takıldıkları için bana gelince reklamlardan kaçıyorlarsa elnbetteki şikayet ederim.
Ya zaten ben reklamverenin şikayet etmesinden yanayım. Ama tersi, yayıncı şikayet ediyor. Ama emin olun sizin de şikayet edilebilecek bir yeriniz olsaydı orası dolar taşardı. 0,5 lik reklamı 0,3 le çıkarmanız demek benim ilk mesajımda bahsettiğim şey demek. Bu reklamveren yayıncı savaşı değil. Yayıncı yayıncı savaşı.
Reklamverenlerin de savaşı farklı

Adamlar sırf rakip firmanın günlük bütçedeki parası bitsin diye zırt pırt reklamlarına tıklıyo. Yok böyle birşey ya. Daha fazla ver üste çıksana abi? Milli servete kim sahip çıkıyor ki?