Siz namaz kılıyorsunuz diye, zekat veriyorsunuz diye, oruç tutuyorsunuz diye vb gider. Başkaları bunları yapmıyor diye Allah'a şikayet edebilir misiniz? Allah kimin ne yaptığını zaten görmüyor mu? Cezasıda ona göre gelecektir.
Siz verginizi ödüyorsunuz diye vergi kaçıranları gidip şikayet ediyor musunuz? Devletin bi denetim organı var bu işi onlar yapıyor ve yakaladıklarında cezaları kesiliyor..
Aynı konuda google'a da gelince. Siz kazanamıyoruz diye hile yaparak kazananları şikayet edince size ödül mü veriyorlar? Madalya mı takıyorlar

Bırakın kazansınlar. Google denetim yapmıyor mu sanki? Görüp kendileri halletsinler...
Not : Benzetmeleri yanlış anlamayın lütfen. Sadece isteyen istediğini yapsın diyorum. Adsense banı yemiş bi domainim de bulunmamakta... Ama kullanacak olursam da hile yapabilirim

Kolay gelsin cümleten
İlk cevabınız için Haşa Google Allah (cc) değil. O kısma cevap dahi vermek istemiyorum.
İkinci benzetmenize linkle cevap vereceğim :
http://www.edirnevdb.gov.tr/ihbarlar
Hatta Vergi Daireleri bu tarz durumlarda ihbar edene ödül veriyor. Bilginiz olsun
Doğruluk adına, düzen adına yapılan herşeyden madalya bekleyemezsiniz. kaldı ki bir reklamveren ve yöneten olarak bu tarz hile çalışmalarından ben zarar görüyorsam şikayet ederim. Bir reklam yayıncısı olarak hile yapanler yüzünden sistemdeki reklam pastası her geçen gün geriye gidiyorsa, ziyaretçiler başka sitelerde reklam ağına takıldıkları için bana gelince reklamlardan kaçıyorlarsa elnbetteki şikayet ederim.