KMLGRLR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bize yapılan bir oyun yok. Sorun içeride. Seninle biraz konuşsam söylediklerinin bir çoğu gerçek değil "düşündürülmek istenen" şeyler çıkacak. Bende de vardır.

Ben senin mesajlarında herhangi bir artniyet aramadım. Tartışıyoruz ne güzel. Sen de arama ki düzgünce konuşabilelim. Burada birçok kişide bu meziyet yok malesef.
Aslında evet seninle karşılıklı oturup konuşsak çok daha güzel bir şekilde birbirmizi kırmadan konuşabiliriz. Ve bunu daha önceki buluşmalarımdanda biliyorum. Ben artniyet aramanı düşündüğümden dolayı dememiştim aslında sadece örnek vermek istemiştim. Dediğin gibi sorun içeride ama neden içerideki sorunları düzeltmemiz için sağlam mekanizmalar kurulamıyor. Benim oyundan kastımdan küçük bir örnek vereyim; Rüşvet'e ve vergi kaçırmanın cezası, yeri geldimi örnek almaya çalıştığımız Amerika'daki kadar büyük suç olduğunu görmek isterim. Bildiğim kadarıyla Amerika'da vergi memurları kelepçe taşıyorç
Gerisini siz düşünün sistem rayına oturtulabilse belki bizim için çok iyi bir başlangıç olur